Heja alla deltagare på Akademiska hus som nu gått i mål i programmet Mental kondition! 👏

Våren är en hektiskt tid och därför gav vi en grupp anställa chansen att ta del av nya verktyg för att fokusera bättre, stressa mindre och ta hand om sin mentala hälsa för att kunna prestera hållbart och långsiktigt 🧠💪🏻♥️

Under 3 månader har 40 anställda hos oss investerat i sin mentala kondition tillsammans med Mindworkout . I programmet har deltagarna fått träna ett nytt mentalt verktyg varje vecka. Programmet är nu avslutat men responsen har varit mycket positiv. Här följer några citat från deltagarna:

🗣 Jag tycker ett det har vart superbra! Jag har fått mycket bra reflektioner som att tex. vara lite snällare mot mig själv och stanna upp och andas. Jag upplever faktiskt mig själv mer fokuserad och medveten.

🗣 Medveten närvaro har fått mig att stanna upp och njuta av nuet istället för att ”hamsterhjulet bara snurrar på hela tiden”.

🗣 Jag tycker att det har varit skönt att börja dagen med en mindful kaffe. Bra start på dagen och för mig har det varit bra att koppla det till en rutin jag har varje dag.