Vår passion

- DIN MENTALA HÄLSA

Sedan 2015 har vi på Mindworkout arbetat med vår stora passion - din mentala hälsa. Vårt fantastiska team har skapat tjänster med evidensbaserade effektiva metoder för friska hållbart presterande chefer och medarbetare.

Mindworkout grundades 2015 av vår nuvarande VD Caroline Spännar och kollegan Anna-Klara Larsson, tillsammans med en stor grupp specialister, som ett resultat av mångåriga erfarenheter inom Human Resources på nationella och internationella företag samt fil. kandidat i beteendevetenskap vid Lunds universitet.

– Vi konstaterade att pressen som många upplever i det moderna samhället sänker både välbefinnande och produktivitet.  Samtidigt visar forskningen tydligt att mental träning kan hjälpa oss att stärka vår hjärnkapacitet, hjärnhälsa och rent fysiskt omforma hjärnan så att den klarar mer. Vi ville skapa ett nytt, enkelt sätt att hjälpa ledare och medarbetare att hantera utmaningar, press och må bra.

–Vår modell är inspirerad av det fysiska gymmet. Precis som med kroppen kan vi stärka vår mentala kondition och förebygga framtida negativa effekter. För många är det självklart och något av en höjdpunkt att träna sin kropp. Precis lika enkelt och självklart är det att träna sin hjärna i våra mentala träningspass.

Hos oss börjar vi med en introduktionsutbildning i mental träning. Med hjälp av vår app kan du sedan enkelt boka in gruppträningspass via zoom. Du kan även träna inspelade pass och gå utbildningsprogram ‒ på jobbet, hemma och i sällskap med dig själv. Med Mindworkout får du hela tiden nya kunskaper och praktisk träning av våra fantastiska specialister och instruktörer, samtidigt som du ges verktygen att utvecklas på egen hand med de övningar som känns bäst för dig.

Mindworkouts metod bygger på forskning, glädje och övertygelsen om att alla verksamheter, med rätt kunskap och praktisk träning, kan uppnå ännu högre resultat och ökat välmående. Vi är stolta över att ha kunder, från många olika branscher, som ger vårt koncept toppbetyg. Vi arbetar med allt ifrån små kunder till några av Sveriges största internationella arbetsgivare där vi har långvariga samarbeten.