MINDWORKOUT - INTRODUKTIONSPROGRAM MARS 2022

Varför är det viktigt att träna hjärnan i vårt moderna arbetsliv? Vad händer i hjärnan när du tränar mentalt? Hur kan man träna sin hjärna kring fokus och återhämtning?

Nu satsar vi på mental hälsa även för företag med färre anställda. Vi kommer med start i mars erbjuda ett introduktionsprogram som är öppen för alla att anmäla sig till, både som privatpersoner och anställd. Om ni är flera stycken på en arbetsplats som anmäler er så anmäler ni er var och en för sig. Om ni är fler än 20 personer kan ni kontakta oss för ett paketpris.

I programmet får du lära dig grundläggande teori om hjärnan, mental träning och självledarskap grundat i neurovetenskapen. Du får lära dig hur du övar dig i två viktiga grundstenar i mental träning - fokus och återhämtning. På introduktionsföreläsningen får du också möjlighet att testa på ett av våra mentala träningspass. I vårt mentala gym, som du får tillgång till efter föreläsningen, hittar du både live-pass på bestämda tider och förinspelade pass som kan köras när du önskar. Utöver det så kommer du under ditt program få utbildningsmaterial skickat till dig som en påminnelse om din mentala träning.

Paketet innehåller:
o Ett live webinar i form av en introduktionsföreläsning som äger rum den 2 mars 8:30-9:30. Länk till zoom skickas efter anmälan
o Därefter följer 4 månaders träning i det mentala gymmet med live-pass via zoom och inspelade pass
o Fyra mailutskick där du påminns om varför och hur du gör den mentala träningen
Kostnaden för paketet är 1490 kr per person (värde 1995 kr).

Du bokar dig via vår hemsida och medlemskapet heter "Introduktionsprogram start 220302". Boka dig senast 20 februari.

Varmt välkomna!

Läs referenser från andra kunder.

Frågor och svar

Om vi är flera stycken som vill boka in oss, hur gör vi då?

Det går jättebra! Ni anmäler och betalar var för sig på vår hemsida.

Kan jag få ett kvitto på min betalning?

När du loggar in dig på vår app så kommer du att på din personliga sida hitta dina kvitton.

Om jag inte kan gå på föreläsningen den 2 mars, vad gör jag då?

Om du inte kan vara med den 2 mars så kommer vi att skicka över en länk till en inspelad version av föreläsningen. Du har tillgång till länken under två dagar.

Kan jag använda mig av mitt friskvårdsbidrag?

När du har köpt ditt medlemskap kommer du enkelt åt ditt kvitto i appen. För regler kring friskvårdsbidrag så hänvisar vi till Skatteverkets sida.