FÖRETAGSPAKET

Inspiration och workshop

Hur gör man för att må bra och samtidigt prestera i en pressad vardag med många förändringar och utmaningar? Modern neurovetenskap bevisar att vi både kan, och bör, påverka vår hjärnhälsa. Välkommen till Mindworkouts inspirationsföreläsning och workshop där ni får med er praktiska, mentala verktyg att använda i vardagen. Boka en föreläsning (1-2 timmar) till företaget - antingen som en kick off inför ett mentalt träningsprogram eller fristående som inspiration.

INNEHÅLL

• Inspirationsföreläsning om mental träning, hjärnan, stress, välmående, hållbarhet och prestation med referenser till neurovetenskapen. Varför är det viktigt att träna hjärnan i vårt moderna arbetsliv? Vad händer i hjärnan när du tränar mentalt? Effekter?

• Workshop med prova-på pass - upplev praktisk mental träning. Väletablerade tekniker används för energigivande återhämtning, ökad fokusförmåga och självledarskap.

Träningen har hjälpt mig att varva ner och fokusera.

Värdet med mindworkout-passen är att man tar en stund för att slappna av och får verktyg för att hantera jobbiga situationer.

Effekter