FÖRETAGSPAKET

Grundkurs i mentala gymmet

Ta hand om din hjärna på bästa sätt med mentala träningsmetoder från elitsporten, positiv psykologi och kognitiv neurovetenskap. Skapa en mental träningsrutin och få in värdefull återhämtning i vardagen genom positiv energi och ökat fokus och få med dig verktyg för en hållbar prestation, stresshantering, välmående och självledarskap. Vad sägs om pass som Mind Management, Energigivande återhämtning, Medveten andningsteknik, Stresshantering med tillåtelser, Att släppa taget, Självmedkänsla och Positivt fokus? Läs mer om gymmet här.

INNEHÅLL

• Två utbildningsworkshops där vi går igenom de viktigaste grunderna i mental träning. Vi tränar tekniker inom grundläggande områden så som fokus, sömn och stresshantering till minne och mindfulness. Teori och dialog, cirka 60 min.

• Mindworkoutpass varje vecka via zoom. Boka plats via app:en och träna samtidigt i gruppen från valfri plats. Boka ett annat pass om du får förhinder på gruppens valda dag och tid. Passen är fristående och det viktigaste är att träna något varje vecka. 1 pass per vecka, 30 min.

• Hjärnsmart paus - Miniversioner av olika Mindworkout-pass som är förinspelade. Tillgång när du vill i Wondr-appen.

Min vilopuls som av olika anledningar hade legat högt hela dagen (och helgen) sjönk med 15 slag efter mindworkoutpasset och stannade där och är fortfarande låg, där den ska vara. Helt fantastiskt! Tack!

Det ger enorm energi med de här 30 minuterna, man har igen det med råge efteråt, så känns det.

Effekter