Vad händer?

EVENT

Mindworkout Breakfast - Mindworkout brinner för att sprida vetenskapliga mentala verktyg som bidrar till hållbara människor och organisationer. Nu vill vi bjuda in till ett öppet prova-på event om…

Mental hälsoeffekt med verktyg som integrerar både “Mind & Body”


Välkommen att äta din frukost medan du upplever Eleonore Linds engagerande föreläsning och speciella övningar i stressreducerande yoga med s k trauma anpassade (TAY) Sverige metoder 

Alla vill må bra, åtminstone om man ställer frågan, men alla vet inte hur man ska göra.  Under de senaste 20 åren har det forskats på metoder som är verksamma. Vi vet nu att vissa mentala tekniker som är användbara, liksom yoga. Man har även forskat på olika inriktningar av yoga för att se vad som faktiskt är användbart. Stressreducerande yoga med trauma anpassade (TAY) Sveriges metoder, är en sådan gren. Här läggs fokus på att lära sig att bättre reglera det autonoma nervsystemet och i synnerhet att aktivera det parasympatiska nervsystemet. 

Elenore kommer att berätta om hur man kan integrera stress reducerande yoga tekniker för att uppnå större välbefinnande över tid. Det blir en engagerande stund där både teori och övningar blandas. Inga särskilda kläder eller utrustning behövs. Men planera för att sitta på en lugn plats där du kan blunda och göra rörelser sittande tex på en stol.

Datum: 8 feb 2024
Tid: kl. 8.00 – 9.15
Via Zoom-länk.
Kostnadsfritt och öppet för allmänheten.

Anmälan: Här i schemat.  Zoom-länken sänds i påminnelsemejl 10 minuter före starttid. Begränsat antal platser.

Eleonore Lind ingår i Mindworkouts specialist team. Eleonore är transaktionsanalytiker, TSTA-p (Teaching and Supervising Transactional Analyst in the field of Psychotherapy) och har 30 års erfarenhet som utbildare, terapeut och medlare.

Mindworkout Breakfast 11 november 2022

Vi tyckte att det var så givande att träffas i april och tillsammans med den fina feedback som ni gav, har gjort att vi nu vill ses igen. Vi har också hittat ett namn för våra träffar och det blev Mindworkout breakfast.

Här samlar vi HR-, hållbarhetsansvariga och ledare som tycker det är viktigt med både inre och yttre hållbarhet. Tillsammans med Karolin Lindeman på Länsförsäkringar vill vi därför bjuda in dig till nästa fria frukostträff:

Välkommen till en morgon med go frukost fylld av inspiration på temat visualisering. Vi samtalar kring hur vi kan använda oss av visualisering och hur vår fantasi och hjärnans starka visuella centra kan öka vår förmåga att lyckas med det vi vill. Vi får såklart också testa på ett Mindworkout pass kring visualisering. Vi vill dela med oss om varför visualisering är en hjälpfull färdighet både för den enskilde, som kollega och för ledare.

fredagen den 11 november 8:15 – 10
myoffice, Furubergsvägen 3, Särö

Hoppas vi ses!

Anmälan