Hjälp personalen att bli

HJÄRNSTARK

Pressen som många upplever i dagens samhälle sänker både välbefinnande och produktivitet. Skulle du vilja ha ett nytt, enkelt sätt att hjälpa ledare och medarbetare att hantera utmaningar och press? Vi hjälper arbetsplatser att bli en mentalt stark och hållbar organisation.

Bli en attraktiv arbetsgivare genom att investera i dina anställda och skapa en god arbetsmiljö. Investera i din personal genom att ge dem verktyg för att klara av stress på ett mer hälsosamt sätt. Förbättra samarbetet i gruppen genom att vårda måendet och balansen hos individen.

Företagstjänster

Vi anpassar upplägg och program för att passa er organisation och dess specifika behov och förutsättningar. Nedan presenteras våra vanligaste paket.

MENTAL KONDITION

Bidrar till personlig utveckling, självkännedom och förändring av tankemönster med fokus på hantering av utmaningar och stresshantering.

Innehåller:
12 träningstillfällen med Mindworkoutpass, individuell mental träning i gruppträningsform.
2 pass med coaching i grupp som ger deltagarna professionellt stöd att formulera sin personliga målplan.
Tips och råd för stöd och träning i enlighet med målplan.
Självskattningsenkät inför första coachingpasset.
Individuell träningscoaching kan läggas till.

Pris: från 4950 kr/person (ex moms). Be om offert för grupp. Deltagande sker på distans via digital länk och/eller på plats.

HÅLLBART LEDARSKAP

De flesta arbetsplatser upplever idag hög press, hög förändringstakt och ökat informationsflöde. Detta nya arbetslivet kräver nya verktyg och kompetenser, att kunna leda sig själv och andra på ett hjärnsmart sätt med s k neuroledarskap. En av framtidens viktigaste ledarkompetens är resilience - mental styrka att kunna hantera utmaningar, och att ha förmågan återhämta sig snabbt.

Vi håller utbildningar, workshops, träning för chefer och ledare på olika nivåer för ett hållbart ledarskap och stark mental kondition. Vårt ledarskapsprogrammet sträcker sig över 6-12 månader. Det innehåller ett antal halvdagsutbildningar som varvas med löpande mental träning i korta Mindworkout-pass. Det ger dig både kunskap och träning i konkreta verktyg baserade på modern neuroforskning, som hjälper dig att leda dig själv och dina medarbetare i framtidens företag. För både ökat välmående och en hållbar prestation.

TRÄNINGSPASS - LÖPANDE

Tillgång till regelbunden mental träning, exempelvis veckovis. Passen guidas av instruktör för grupper i uppdragsgivares lokaler och/eller via Mindworkouts online-möteslänk. Serie av pass kan kombineras utifrån era specifika behov.

• Ger återhämtning, medvetenhet, energi och fokus
• Kunskap och övning med väletablerade tekniker
• Ger HJÄRNAN bästa förutsättningarna

TRÄNINGSPASS - ENSTAKA

Stöd medarbetarnas och kunders mentala kondition genom att skapa en mental boost vid speciella tillfällen. Uppskattat och inspirerande med praktisk upplevelse av träning. Pass erbjuds utifrån era specifika behov. Antal deltagare: 5-100 deltagare/pass.

Passar bra vid:
• Teamträffar
• Events
• Kundaktiviteter

COACHANDE SAMTAL

Hjälper er att få ut mer av er mentala träning.

Innehåller:
Två individuella samtal 45 min med coach.
• Inledande självskattningsenkät.
Mål- och träningsplan.
• Rekommendation till personligt mentalt träningsupplägg.

Pris: från 1 500 kr/person (inkl moms). 

WORKSHOP

Upplev hur mental kondition kan ge ökat välmående och prestation i en utmanande och ibland pressad vardag.

Innehåller:
• Tankeväckande kunskap om vad mental kondition är.
• Hur det fungerar med koppling till forskning och neurovetenskap.
• Träna verktyg inom mental träning i ett eller flera Mindworkoutpass, utvalda för att passa målgruppen.

ARBETSMILJÖUTBILDNING

Mindworkout erbjuder företagsanpassad arbetsmiljöutbildning för chefer och skyddsombud, halv- eller heldag. Vi brinner för att träna in nya beteenden och enkla metoder för att skapa verklig förändring i verksamheten. Inte bara teoretiska kunskaper. Inriktning: Stresshantering.

Välj mellan:
• Grundläggande arbetsmiljö
• Fördjupad arbetsmiljöutbildning i nya AFS:en 2015:4

Arbetsgivare som valt Mindworkout och hjälpt sina anställda att bli hjärnstarka