shutterstock_302079551.jpg

workshop

Mental kondition & hjärnan

Mental kondition & hjärnan

workshop 1-2 tim

Mental träning är inget nytt. Kunskapen har funnits länge, inte minst inom elitidrott. Men nu kommer det på bred front även inom näringslivet. Hur gör man för att må bra och samtidigt prestera det man önskar i en pressad vardag med många utmaningar och förändringar?  

innehåll

  • Tankeväckande kunskap om vad mental kondition innebär kopplat till forskning.

  • Dialog, insikter och praktiska upplevelser av mental träning samt inblick i resultat från neuroforskningen och neuroledarskap.

  • Guidat Mindworkout-pass där vi tränar väletablerade tekniker för ökad fokusförmåga, återhämtning och inre lugn som hjälper att reglera stressen i vardagen, behålla balansen i pressande situationer.

Du får uppleva hur man kan både skaffa sig ökat välmående och prestation, med hjälp av mental träning och mental kondition. Att hjärnsmart nyttja sin potential för att åstadkomma det man verkligen vill. 

Vi tränar hjärnan för en avspänd skärpa!

Workshopen leds av Caroline Spännar / Anna-Klara Larsson, grundare av Mindworkout.


 
Intressant sätt att beskriva hur hjärnan påverkas av stress utan att det blir ångestladdat eller negativt. Bra med enkla verktyg som är lätta att applicera i verkliga livet! Härlig energiboost och utmärkt föreläsare! Tacksam för att vi fick denna dragning och vill ha mer.
— deltagare, workshop, volvo penta

  • Språk: Svenska eller engelska

  • För alla medarbetare

  • Fysiskt på plats


Kontakt

För mer information? Kontakta e-post till Caroline