År 2030 tränar alla i mentala gym *

Och Mindworkout är Europas ledande mentala gym.

Vi driver en folkrörelse som tränar mentalt och använder hjärnan på ett hållbart sätt för både individens och samhällets bästa.

Mindworkout är den smarta lösningen för regelbunden mental träning som utvecklar individen och organisationer. Helt enkelt - ett gym för hjärnan.

* Enligt intervju med Torkel Klingberg, professor i kognitiv neurovetenskap vid Karolinska Institutet till artikel i Unionens tidning Kollega i nov 2017. Och det tror vi i Mindworkout han har alldeles rätt i. Varför vänta? Börja träna redan nu, din hjärna kommer att tacka dig.

s-o-c-i-a-l-c-u-t-542907-unsplash-1.jpg
 
 

Våra drivkrafter

ENKELHET

Mindworkout gör mental träning lättillgänglig och genomförbar för många på ett enkelt och prisvärt sätt. I en komplex vardag med begränsad tid tar vi den mentala träningen till dig. Genom våra tjänster får du ett komplett program med utvalda pass av mentala träning för att ge dig ett så bra resultat som möjligt.

INSPIRATION

Mindworkouts vill inspirera, engagera och ge glädje. Vi vill stimulera arbetsgivare till nytänkande för hållbart ledarskap. Och motivera våra användare till till att se saker ur nya perspektiv och skapa mer hållbara vanor.

UTVECKLING

Mindworkout bidrar till individens, gruppens och organisationens hållbara och långsiktiga utveckling. Vi vet att god mental kondition ger bättre förutsättningar för att utveckla både karriären och affären. Vi vill skapa förutsättningarna för dig att bli den bästa och starkaste versionen av dig själv.

PROFESSIONALISM

Träningspassen utformas av experter baserat på beprövad vetenskap och leds av erfarna, kompetenta instruktörer. Mindworkout erbjuder också strategiskt stöd för implementering av konceptet i er organisation. Professionalism i alla led borgar för pålitligt hög kvalitet och etiskt ansvarstagande.