Engagerade och kunniga samarbetspartners.

Vi är mycket glada över våra engagerade och kunniga samarbetspartners. Alla våra pass är utvecklade tillsammans med utvalda specialister. Vi har valt att arbeta med många olika som har olika erfarenheter och kunskaper. Allt för att du ska få ett så brett och komplett urval av pass som möjligt. Du ska kunna lita på att de pass som Mindworkout erbjuder är av hög kvalité och anpassade för mental träning.

Nedan kan du läsa mer om våra specialister och deras olika erfarenheter.


HansB.jpeg

Hans Blücher

Coachinhead

Hans Blücher har i 16 år arbetat som legitimerad psykolog inom arbetslivet samt som barn- och ungdomspsykolog. Kognitiv Beteende Coach och Mindfulnessinstruktör. Hans driver företaget Coachinhead där psykologisk expertis erbjuds för individer och grupper. Kunnig inom psykosocial arbetsmiljö, ledarutveckling, teamutveckling, stresshantering och mental prestationsförmåga. Medförfattare till böckerna 26-timmarsdygnet och Målskillnad.

www.coachinhead.se

Gunilla Hamrin.jpg

Gunilla Hamrin

ESPIRO

Gunilla Hamrin är systemeraren som skolade om sig till certifierad Internationell Coach, utbildad inom ledarskap, stress, psykologi, yoga, hälsa, mental träning. Sedan 2007 driver hon Espiro och hjälper såväl små som stora bolag att hantera stress och en intensiv vardag. Något hon aldrig tröttnar på och fascineras bara mer och mer av hur vår hjärna och kropp samspelar och fungerar. Inte minst av hur vi, genom den här kunskapen, direkt kan påverka hur vi mår här och nu, hur effektiva, skarpa och klartänkta vi är och hur vi kan stärka vår hälsa på sikt.

www.espiro.nu

Karin-porträtt-1-480x488.jpg

Karin Hamrin

MIND CONSULTING

Med bakgrund som civilingenjör i Industriell ekonomi och över tio års erfarenhet av att coacha medarbetare och chefer har Karin förståelse för både bredden och djupet. Med kunskap och förståelse kring organisationen, det teoretiska och forskningsbaserade. Men också djup förståelse för individen, beteenden och varför vi gör som vi gör. Förståelse för relationerna och vad som händer när vi samarbetar med varandra. Startade MindC med den tydliga visionen: Att bidra till framgångsrika företag och lyckligare medarbetare. Och tillsammans med Gunilla Hamrin i Espiro har Karin gjort flera mycket uppskattade träningspass i Mindworkouts utbud.

www.mindc.se

henrik kok.jpeg

Henrik Kok

NATURLIGT VIS

Naturligt Vis drivs av Henrik Kok, leg.sjukgymnast och leg. psykoterapeut med KBT-inriktning. Han är en av ett fåtal i Sverige som är utbildare i mindfulnessbaserad kognitiv terapi (MBKT) och har även lång erfarenhet av arbete med stresshantering, avspänning och mental träning. Erbjuder även föreläsningar och kurser inom mindfulness-baserad metodik såväl som individuell terapi och handledning.

www.naturligt-vis.se

ellinorlind.jpeg

Eleonore Lind

Tillsammans i Samtal,

Eleonore är samtalsterapeut, transaktionsanalytiker, PTSTA-p och medlare med över 20 års yrkeserfarenhet i Sverige och internationellt. Coachning, handledning, terapi, utbildning m.m. Har bland annat setts i TV3 Grannfejden och arbetat för Brottsförebyggande rådet.

www.eleonorelind.se

BJÖRN FOGHAMMAR.jpeg

Björn Foghammar

Life Kinetik Sverige

Life Kinetik är ett roligt träningsprogram baserat på rörelseträning som ökar de mentala förmågorna. Life Kinetik aktiverar alla områden i hjärnan att aktivt delta så att det skapas nya kopplingar i hjärnan. Träningen fungerar genom att kombinera övningar med olika rörelsemönster, visuella uppgifter och kognitiva inslag. Bland elitidrottare har VM- och OS mästare visat på effektiviteten med Life Kinetik.

www.lifekinetik.se

Lotta.jpeg

Lotta Scholander

KBT Skeppsbron

Lotta är leg psykolog och leg psykoterapeut med kognitiv inriktning, lärare och handledare i KBT. Lotta har många års erfarenhet av arbete som handledare och lärare vid Center för Cognitiv Psykoterapi och Utbildning. Hon har också lång erfarenhet av handledning för arbetsgrupper samt författare till ett flertal manualbaserade behandlingsprogram riktade mot ungdomar med psykosocial problematik bl a i samarbete med Institutet för Stressmedicin.

www.kbtskeppsbron.se

Anders Olsson.jpg

Anders Olsson

Medveten Andning

Anders är grundare av Medveten Andning. Han har utbildat hundratals Andningsinstruktörer och hjälpt tusentals människor uppnå stora förändringar i sina liv, bara genom något så enkelt som att förbättra sättet de andas på. Han älskar att träna och sprang en gång ett halvmaraton med silvertejp över munnen, bara för att visa att det är möjligt att springa och endast andas genom näsan.

www.medvetenandning.se

Johannes Belin.jpeg

Johannes Belin

Utbildad i kognitiv neurovetenskap. Han arbetar idag som HR-konsult och projektledare med en specialisering på stresshantering och ledarskap. Han är intresserad av att knyta samman forskning kring hjärnans funktioner och psykologi med den praktiska vardagen och arbetslivet.

www.stressfriproduktivitet.se

Sam aziz.jpg

Sam Aziz

Sam upptäckte yogan 2004 har under flera år undervisat yoga på olika anläggningar i Göteborg, i Sverige och även internationellt. Han medverkar årligen på retreats i såväl andras som i egen regi och håller workshops tillsammans med andra erfarna yogalärare. I dagsläget håller Sam klasser i Vinyasa Yoga, Yin Yoga och Restorative Yoga. Sam kommer från en aktiv idrottslig bakgrund, främst från brottning som han utövade i 20 år. Han har alltid haft ett stort intresse för kroppens förmåga att läka sig själv. Med denna bakgrund har han en bred kunskapsbank om kroppen, vilket han applicerar under sina klasser. Och alltid med glimten i ögat som får dig att le när du möter motstånd!