Hjärnbalans - digital detox i en uppkopplad vardag

Dags för digital detox!

Liksom man pratar om tomma kalorier när det handlar om mat, talar man om tomma digitala kalorier när vi mer eller mindre oreflekterat slösurfar bort vår tid och stänger in oss i digitala bubblor.

I boken Hjärnbalans - digital detox i en uppkopplad vardag diskuterar Katarina Gospic vardagsbalans utifrån den snabba digitala utvecklingen och hur den påverkar oss.

För dig som vill få digital detox och en mental boost innan semestern: Kika in vårt nya digitala 5-veckors grundprogram Mental KickStart . Ge dig och ditt team chans att hitta ett mer hållbart sätt att arbeta redan nu genom mental träning och skapa förutsättningar för er att njuta av semestern redan från dag ett. Programmet ger hjärnan möjlighet att hitta och behålla sin fulla potential. Mental KickStart hjälper er helt enkelt att ta er an era utmaningar med mer effektiv avspända skärpa.