Hjärnan på jobbet

Hur får vi ut mesta möjliga av våra mentala resurser i en vardag fylld av stress och prestationskrav?

Boken ”Hjärnan på jobbet” är skriven av David Rock, konsult och ledarskapscoach som har varit med och startat NeuroLeadership Institute och NeuroLeadership Summit. Du får i boken möta individer som är mitt i karriären och familjelivet. Deras vardag är full av möten, projekt, planer och beslut. Vi får följa deras hjärnor och se hur dessa fungerar, agerar och prioriterar - och möter de krav som ställs på oss. 

Varför blir hjärnan så påverkad av stress? Varför är det så svårt att ändra ett beteendemönster och skapa nya vanor? Hur kan mental träning hjälpa oss att bidra till positiv energi och effektivitet på jobbet?

Tips - läs “Hjärnan på jobbet” och få handfasta mentala tips och verktyg till dig och din arbetsplats.

Och få det till verklighet! Skulle du vilja ha ett nytt, enkelt sätt att hjälpa ledare och medarbetare att hantera utmaningar och press ännu bättre? Mindworkout hjälper organisationer att transformeras till en mentalt stark och hållbar organisation. Det räcker inte att veta vad man ska göra. Utan vår viktigaste nyckel är att träna hjärnan, i korta Mindworkout-pass.