Upprop mot den farliga stressen

Vad gör du för att ge dig och dina medarbetare den värdefulla återhämtning och kultur som behövs för att få våra hjärnor att fungera optimalt? Genom att regelbundet träna Mindworkout kan du undvika att hamna i stressfällan och undvika att drabbas av utbrändhet. Mindworkout ger dig verktygen och kunskapen för att du och dina medarbetare ska hålla på sikt. Alltför många människor, från alla bakgrunder och åldrar, blir idag sjukskrivna på grund av stress. Det vill vi ändra på. Det finns idag mycket forskning som tyder på att man kan förebygga stress och psykisk ohälsa genom regelbunden mental träning. Med Mindworkout kan du enkelt träna din hjärna en halvtimma i veckan och få mångdubbelt tillbaka i form av bättre hälsa och välmående.

Läs mer.

InspirationSonja Roxner