shutterstock_1029203734 copy 2.jpg

Ge dina medarbetare en

Mental KickStart

En mental boost inför höstens utmaningar

med start i mitten på augusti

Mental kickstart - Ett digitalt 5-veckors Grundprogram

Välkommen tillbaka efter semestern! Många nya utmaningar och förändringar att ta er an? Behåll sommarens återhämtning och boosta hjärnorna inför höstens utmaningar!

Ge dig och ditt team chans att hitta ett mer hållbart sätt att arbeta redan nu genom mental träning och skapa förutsättningar för att kicka igång hösten på bästa sätt. Programmet ger hjärnan möjlighet att hitta och behålla sin fulla potential. Mental KickStart hjälper er helt enkelt att ta er an era utmaningar med mer effektiv avspända skärpa.

peppa varandra och Anta utmaningen tillsammans med dina kollegor

Under 5 veckor erbjuder Mental KickStart sex webbaserade mentala träningspass á 10-25 minuter samt coachande frågor, råd, fakta om mental träning och verktyg. Som alltid är våra Mindworkout-pass baserade på neurovetenskap. Forskning visar att mental träning kan öka produktiviteten med upp till 40 % och välbefinnandet med upp till 25 %. Genom att peppa varandra att ta minst 10 min mental träning varje dag så ökar era chanser att få fina hållbara resultat.

Värdefull och välgörande träning. Jag märker verkligen skillnad. Känner mig piggare efteråt.
— MINDWORKOUT DELTAGARE

Så här fungerar Mental KickStart

Vid beställning av programmet kommer du som chef att få en voucher till Mental KickStart att skicka ut till dina medarbetare. De som sedan tackar ja till att nyttja tjänsten kommer få ett eget inlogg till vår digitala tjänst, tillgänglig dygnet runt. Det enda du som chef behöver tänka på är att starta utmaningen och sedan bekräfta insatsen när ni lyckats!

Hela ditt team startar programmet gemensamt och utmaningen genomförs under 5 veckor. Det enda som krävs av deltagaren är en smartphone/dator, wifi och en vilja att genomföra programmet.

 

Öka med

Screen Shot 2019-04-15 at 14.47.04.png

Pris

Pris: Grundavgift 1,950 kr + 395 kr/person. Över 50 deltagare, be om offert.

För mer information? Kontakta e-post till Caroline

Komplettera med en introduktions-föreläsning: “Mental kondition & Hjärnan” - en inspirerande kick-off från 8,500 kr!

PDF för utskrift


tänk tvärtom

Ont om tid? Känns det som att du inte hinner? En mental boost hjälper hjärnan till högre fokuseringsförmåga som gör att du vinner tid!


 
En lättanvänd och uppskattad digital tjänst

En lättanvänd och uppskattad digital tjänst

Byt stress mot avspänd skärpa

Byt stress mot avspänd skärpa

Peppa varandra

Peppa varandra