Våra instruktörer

Mindworkouts instruktörer guidar dig genom passen på ett behagligt, effektivt och lärorikt sätt. Du ska alltid kunna känna dig trygg i att vi har noga valt ut inte bara kompetenta personer utan också personer som verkligen brinner för mental träning.

När du väljer Mindworkout för att öka dina mentala kondition så ska du uppleva god kvalitet och att du enkelt kan koncentrera dig på innehållet i passen. Genom våra utvalda pass, specialister och instruktörer får du ett komplett trygghetspaket i mental träning. Lycka till med din mentala resa!

 

Vill du bli instruktör i Mindworkout?

Vi söker dig som brinner för mental träning och att guida människor mot nya mål. Du blir utbildad och certifierad i att leda ett eller flera av passen. Det sker i Mindworkouts regi i samverkan med de specialister som har utformat träningspassen.

Vi vill att du som söker har en relevant grundutbildning inom till exempel friskvård, träning eller coaching och erfarenhet av att leda grupper.

Välkommen med din ansökan!


möt några av instruktörerna

 
A-K.jpg

ANNA-KARIN GREEN

Att vara instruktör i Mindworkout ger mig möjlighet att guida pass som jag vet att erfarna personer skapat. Det ökar också min egen kunskap och ger mig samtidigt träning själv.

Anna-Karin är utbildad massör, andningsinstruktör samt utbildad i samtalsterapi och coachande ledarskap. Har även varit grupp-träningsinstruktör i pilates, piloxing och zumba. Sport, idrott och personlig utveckling är en röd tråd i Anna-Karins liv.

Mental träning kom hon tidigt i kontakt med via sin idrott. Den mentala träningen har gjort henne mycket mer medveten om sig själv och hur hon fungerar. 

Mental träning, personlig utveckling och tankens kraft har länge varit en viktig del i Anna-Karins liv och gett henne intresset att kontinuerligt utvecklas och komma vidare.

Amplifyphoto_917A9878-Redigera.jpeg

erik olsson

Du vet aldrig vad som finns där, så fånga det som finns och var nyfiken. Om du inte provar så kan du heller inte upptäcka hur bra olika saker kan vara, som t ex mindworkout träningen, för att må bra och lyckas med sina utmaningar

Erik är äventyrs- och hälsocoach med fokus på Paleo och primal. Han vet verkligen vad det innebär att ta sig an utmaningar och hur viktig den mentala träningen är för att verkligen lyckas med det han vill.

Att Mindworkout-passen är skapade av olika specialister bidrar till att Erik själv lär sig nya saker. Och han blir motiverad av att uppleva hur andra får nytta av mental träning. Redan efter fem minuter ser han i rummet hur deltagarna får ett lugn av Mindworkoutpassen. Att få responsen tillbaka från deltagarna efteråt om hur insikts-skapande det är att regelbundet träna mentalt direkt i sin arbetsvardag vecka efter vecka, det gillar Erik.

3448 (1).jpg

Sonja Roxner

En stor fördel med Mindworkouts mentala träningspass är repetitionen, att man bokar in pass på regelbundna tider i kalendern. Dessutom får kroppen och hjärnan lära sig olika former av mentala verktyg på ett enkelt sätt. Det är lätt att ta till sig Mindworkout-passen.

Sonja är konsult inom marknads-kommunikation och har många års erfarenhet i ledande roller i näringslivet. Hon är också utbildad livsstilscoach och certifierad löptränare.

Från sin idrottsbakgrund och många år med krävande arbetsdagar, så vet hon av egen erfarenhet hur viktigt det är att träna mentalt för att må bra och för att klara det man vill.

Sonja vet av egen erfarenhet hur viktig mental träning är för hälsan. Hon tycker att det är mycket givande att få guida Mindworkout och se deltagarnas förändringar. Hon motiveras av att uppleva hur glada och harmoniska deltagarna blir efter varje Mindworkout-pass.